SECURITATE IT

Securitatea datelor unei companii, este un element esential in lumea de astazi. Practic puterea si capabilitatea unei companii sta de foarte multe ori in informatiile pe care le detine, le stocheaza si stie sa le manevreze eficient.
Va putem ajuta sa va consolidati securitatea IT prin realizarea unui audit de securitate care va scoate la iveala atat punctele slabe cat si punctele tari ale infrastructurii dumneavoastra de IT.
In urma acestui audit de securitate va vom pune la dispozitie un raport detaliat asupra activitatii de auditare si testare de securitate desfasurate cat si un plan de masuri propuse pentru imbunatatirea situatiei existente.
Asiguram instalarea sistemelor de securitate IT atat de tip antivirus cat si Next Generation Firewall, cum ar fi solutiile de securitate de la FortiNet, Barracuda, SonicWall.
De asemenea putem asigura mentenanta acestor sisteme de securitate. Nici un astfel de sistem nu va fi cu adevarat eficient daca nu exista cineva care sa monitorizeze alertele primite si sa actioneze in consecinta.