Despre noi

Suntem o echipa de entuziasti IT, care in decursul a peste 20 de ani, am lucrat atat in medii IT mari, cu infrastructuri impresionante cat si in medii mici si mijlocii, oferind partenerilor solutii IT complete, croite pentru nevoile fiecaruia, deoarece fiecare business in parte nu poate fi prea mare sau prea mic pentru utilizarea tehnologiei
Oferim consultanta atat pentru dezvoltarea de la zero a mediului IT al unei companii aflate la inceput, dar si pentru dezvoltarea si reorganizarea unor companii mari sau mijlocii, care are deja o arhitectura IT dezvoltata dar pe care doresc sa o dezvolte sau sa o regandeasca pentru a deservi cat mai bine necesitatile de astazi, cand informatia obtinuta si vehiculata rapid poate sa faca diferenta intre succes si pierdere.
Va putem ajuta fie colaborand cu personalul dumneavoastra IT, pentru o evaluare a infrastructurii IT actuale rezultand un set de recomandari pentru atingerea unei performante optime a mediului IT, care sa deserveasca cat mai bine afacerea dumneavoastra, fie gestionand complet si independent arhitectura dumneavoastra IT prin externalizarea acestor servicii catre noi.
Putem proiecta de la zero o intreaga arhitectura IT, in urma discutiilor cu dumneavoastra, astfel incat sa gasim nivelul optim costuri-beneficii, pentru ca business-ul dumneavoastra sa poata beneficia de tehnologia informatiei intr-un mod optim.
Putem realiza evaluarea securitatii mediului dumneavoastra IT intern (retea locala, Intranet) cat si a securitatii externe prin realizarea unor teste de penetrare, atat interne cat si externe.
Daca va doriti ca afacerea dumneavoastra sa fie in concordanta cu tehnologia, sa beneficiati de pe urma acesteia, sa va protejati informatiile atat de atacurile informatice din exterior cat si din interior, nu ezitati sa ne contactati.
Simtiti-va liberi sa explorati site-ul nostru pentru a ne cunoaate mai bine si a va familiariza cu ceea ce va putem oferi.