Creare Infrastructur─â IT


Crearea unei infrastructuri de IT noi poate fi o sarcina foarte dificila, deoarece trebuie ales modelul optim de infrastructura care sa permita desfasurarea optima a activitatii angajatilor, cu un raport optim intre costuri si beneficii, trebuie gandit totul din perspectiva securitatii datelor si a posibilitatilor de extindere ulterioara, trebuie alese brand-urile de echipamente dar si furnizorii pentru a optimiza la maxim aceasta investitie.
Va putem ajuta cu proiectarea intregii arhitecturi de retea, cu alegerea sistemelor de calcul care sa vi se potriveasc─â cat mai bine, a serverelor si a echipamentelor de printare.
Asiguram atat instalarea si configurarea serverelor de orice fel, cat si a echipamentelor de calcul (PC-uri), imprimante, scannere, echipamente de stocare, routere si firewall-uri, totul avand securitatea pe primul plan.
Putem asigura monitorizarea proactiva a echipamentelor IT critice de business prin sisteme automatizate 24 de ore pe zi 7 zile din 7.
Asiguram securitatea datelor folosind mijloace specifice de criptare si nu numai. Putem oferi solutii pentru prevenirea scurgerilor de informatii din companie (angajati care pleaca cu datele).
Putem asigura mentenanta lunara a intregii dumneavoastra infrastructuri IT, atat on site cat si de la distanta, in functie de necesitati.